Till toppen

Fear me

I helgen var jag och Emil på Hooks Spa. Vi kastade ut Jolie i farten på vägen förbi svärföräldrarna och begav oss mot Hook. Först tog vi ett pass på gymmet och mina ben var helt slut efter 10 min på cross trainern. Jag har gått från muskulös till muskellös. Gaaaah vad jag måste ta tag i min träning, jag älskar ju att träna jag måste bara ta mig tiden. 

(null)

Från ett spaigt liv till 100 andra småliv. Närmare sagt 100 små bananflugors liv. Ena dagen är det typ 2 bananflugor, 24 timmar senare är det 100. Dom är ÖVERALLT. Så under två dagar nu har jag kört på klassiska vinägertricket, vilket bara fångade vissa. Vi har tokstädat köket och dammsugit upp halva populationen. Men ett trick som verkligen funkat riktigt bra är att bjussa de små flygande alkoholisterna på vin. Herregud vad de älskar vin. Så jag hällde upp ett glas till dom med någon droppe yes och 2 sekunder senare tog sig hela fyllegänget ner i glaset. Fear me little banana creeps! Nu har jag bara nykteristerna kvar och dom ska jag ta kål på imorgon!
1 kommentarer

Kommentarer

Prova saft, vinäger & lite diskmedel. Helst ska det vara lite gult, typ apelsinsaft, det verkar de gilla av någon anledning!